Over Ron Prudon

Ieder mens wil en heeft een vorm van verantwoordelijkheid. Ieder mens heeft mogelijkheden en kwaliteiten, heeft recht op kansen en wil plezier ervaren. Als verpleegkundige en therapeut begrijp ik dat deelname aan het dagelijks leven belangrijk is voor iedereen en dat soms belemmeringen kunnen ontstaan.

Als mens maakt u deel uit van de maatschappij en binnen de maatschappij wordt bepaald hoe wij met elkaar omgaan, waar u op kunt rekenen, wat er van u wordt verwacht en van welke voorzieningen u gebruik kunt maken. In het dagelijks leven kunt u allerlei belemmeringen tegenkomen, die het moeilijk of zelfs onmogelijk maken om daadwerkelijk deel te nemen aan het leven van alledag. Soms kunt u die hobbels zelf nemen, soms niet: dan heeft u behoefte aan ondersteuning.

Als gespecialiseerd en gediplomeerd professional op het gebied van verslaving, gedragsproblematiek, ouderenzorg en Chinese geneeskunde, bied ik ondersteuning met deskundigheid en ervaring. Samen zoeken we naar vormen van verbinding met de maatschappij, die aansluiten bij uw mogelijkheden en wensen

Ik ben een zeer gewaardeerde zorgverlener bij mijn patiënten en collega's, en ben bekend om mijn empathie, kennis en professionaliteit. Wat me onderscheidt van andere zorgverleners is mijn vermogen om out-of-the-box te denken binnen vaste systemen, en ik neem altijd de tijd om zorgvuldig te luisteren naar mijn patiënten en begrijp hun unieke situatie en behoeften. Dit helpt me om effectieve behandelingsplannen te ontwikkelen die specifiek zijn afgestemd op de individuele patiënt.

In mijn vrije tijd, houd ik van reizen en avontuur, van trektochten door de bergen of het verkennen van onbekende gebieden, maar ook van motorrijden. Ik geloof dat deze activiteiten me helpen om een breder perspectief te krijgen en me in staat stellen om mijn patiënten beter te begrijpen en te helpen.